Оновлення програми до версії 11.01.013

18 Липня 2019

Оновлення програми до версії 11.01.014
ТТН стали електронними

Оновлення програми до версії 11.01.013 — Фото 1

В даному оновленні підключені нові довідники у формах акцизних документів нових версій. Внесено зміни у довідник Господарські одиниці/Акцизні склади. Оновлено найменування позицій довідника Бюджетний класифікатор. Оновлено Довідник податкових пільг станом на 01.07.2019 р. Актуалізовано Довідник моделей РРО.

Додано нові форми у розділі Облік акцизного податку та у модулі Звітність — Реєстр звітів.

У Реєстрі первинних документів додано контроль унікальності сертифікатів при підписанні первинних документів, у шаблонах яких налаштовано підписання кількома співробітниками без зазначення ДРФО підписантів. У разі, якщо первинний документ вже підписаний певним сертифікатом співробітника, виконати повторне підписання тим самим сертифікатом неможливо.

Для зручності платників ПДВ модуль Звірка з реєстраційним лімітом ДФС перенесено у розділ Облік ПДВ. Також, зверніть увагу, починаючи з цього оновлення, модуль Звірка документів з ЄРПН доступний тільки у розділі Облік ПДВ. Для зручності користувачів розділ програми Облік ТТН переміщено у розділ Облік акцизного податку. Назву розділу Облік ТТН змінено на Реєстр ТТН (спирт, алкоголь).

Оптимізовано формування Журналу прийому вхідних повідомлень при опрацюванні великої кількості первинних документів у сервісі Універсальної автоматичної обробки.

На робочих станціях користувача доопрацьовано роботу з токенами, що підключені безпосередньо до серверу.

Перейти до завантаження оновлення

Оновлення програми до версії 11.01.014
ТТН стали електронними