Оновлення програми до версії 11.01.015

05 Серпня 2019

Змінився сертифікат шифрування ДПС
Оновлення програми до версії 11.01.014

В модулі Облік акцизного податку додано нові довідники: Вид витратоміра-лічильника, Дії з продукцією та Акцизні склади контрагентів. Довідник заповнюється користувачем та доступний у модулі Довідники — Загальні довідники — Акциз та у модулі Облік акцизного податку — Довідники.

Додано нові форми звітності. Доопрацьовано форми звітності з ЄСВ. Доопрацьовано бланки та відкореговано контролі для звітності державних підприємств.

На виконання постанови Правління Національного банку України від 28 грудня 2018 року № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні»:

  • у модулі Довідники — Картка підприємства та у модулі Довідники — Контрагенти — Картка контрагента довжину полів, призначених для зберігання номерів банківських рахунків, збільшено до 29 символів, дозволено введення латинських символів;
  • у бланках документів та довідниках програми тип та розмірність полів, що призначені для зберігання номерів банківських рахунків, приведено у відповідність до вимог постанови Правління Національного банку України від 28 грудня 2018 року № 162.

В Реєстрі первинних документів при одночасному створенні кількох первинних документів або ПН/РК за допомогою функції Створити на основі — Власні налаштування налаштовано відкриття тільки першого створеного документа. Інші створені документи зберігаються у реєстрі модуля та можуть бути відкриті користувачем у разі потреби.

В Реєстрі документів довільних форматів для зручності користувачів додано можливість встановлення фільтру у вікні Вибір адресата. На панелі інструментів вікна додано кнопку. По натисканню кнопки у таблиці вікна можливо здійснити пошук потрібного адресата.

В Автоматичній обробці документів додано опцію Додати протокол по документу. Якщо опцію встановлено, при експорті первинних документів у відповідному розділі у обраний каталог буде збережено протокол по документу (за умови, якщо дані для формування протоколу можуть бути отримані). Протокол зберігається у форматі PDF та містить інформацію про назву документа, ЄДРПОУ відправника та отримувача документа, підписи, накладені на документ, дані про позначку часу, ім’я xml-файла документа тощо. Ці доопрацювання також виконано у сервісі Універсальної автоматичної обробки документів.

В модулі Облік акцизного податку у модулях Реєстр акцизних документів (пальне) та Реєстр акцизних документів (спирт етиловий) реалізовано нову функцію: Створити на основі — Примірник 2. Другий примірник створюється на основі виданих та зареєстрованих перших примірників АН/РК.Поля другого примірника АН/РК автоматично заповнюються значеннями з першого примірника. У поле Реєстраційний номер в ЄРАН заноситься значення реєстраційного номера першого примірника АН/РК (якщо такий наявний). У полях Примірник та Кількість встановлюється значення «2».

У таблиці розділів Встановлені сертифікати та Заявки на сертифікати додано колонку Захищений носій. У колонці відображається спосіб генерації сертифіката: у файл або на захищений носій. Якщо сертифікат згенеровано на захищений носій, у колонці проставляється позначка.

В модулі Зарплата реалізовано можливість одночасного відкриття декількох звітів формату FastReport.Оновлено довідник Ранги.

Перейти до завантаження оновлення

Змінився сертифікат шифрування ДПС
Оновлення програми до версії 11.01.014