Оновлення програми до версії 11.01.019

08 Вересня 2019

УВАГА! Зміна реквізитів Договору з податковою
Змінився сертифікат шифрування ДПС

Оновлення програми M.E.Doc до версії 11.01.019

У зв’язку з реорганізацією Державної фіскальної служби України, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 р. №537 «Про утворення територіальних органів Державної податкової служби»:

  • у розділах, підрозділах, довідниках програми назву Державна фіскальна служба (ДФС) замінено на Державна податкова служба (ДПС).
  • оновлений довідник Податкові інспекції (довідник територіальних органів ДПС). Довідник підключений у Картці підприємства – розділ Підприємство – група Контролюючий орган – поле Назва. Будь ласка, перевірте дані у цих полях. Якщо дані змінились, відкрийте звіти та оновіть поля (F5).
  • додано нові версії бланків та оновлено існуючі (змінено назви реквізитів, що містять код, назву органу ДФС).

Згідно з наказом Міністерства інфраструктури України від 03.06.2019 р. №413 «Про затвердження Змін до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» додано нову форму PD010221 Форма №1-ТН Товарно-транспортна накладна (початок дії з 12.07.2019 р., подання – за потреби).

Внесено зміни у Звітність державних підприємств: фінансові плани та звіти про їх виконання, фінансова та статистична звітність, форми фінансового моніторингу, спеціальна звітність, аналітична звітність державних підприємств.

Реалізовано можливість опрацювання первинних документів за посиланням. Відправити контрагенту посилання на документ можливо як у автоматичному режимі, за допомогою налаштувань розділу Контактні дані у Картці контрагента, так і у ручному режимі, за допомогою команди Надіслати посилання на документ вкладки Наступні дії.

Для зручності користувачів, що використовують декілька екземплярів програми для роботи в одному підприємстві (під одним і тим самим кодом ЄДРПОУ), реалізовано можливість синхронізації вхідних та вихідних первинних документів, ПН/РК, АН/РК та ТТН. Функція реалізована для документів, обмін якими здійснюється через платформу «ПТАХ». Cинхронізація вхідних та вихідних документів для встановленого екземпляру програми доступна, починаючи з версії 11.01.019.

Відкориговано вибір даних з довідника Співробітники при заповненні форми J0500105 Ф. №1ДФ Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку

В модулі Облік акцизного податку:

  • Для АН/РК реалізовано можливість обміну між філіями з однаковим ЄДРПОУ.
  • Додано можливість налаштовувати відображення колонок таблиці Реєстру ліцензій (пальне) та Реєстру ліцензій (спирт етиловий).
  • Відкориговано контролі при заповненні форм Акцизна накладна та Розрахунок коригування.

У Картці контрагента додано новий розділ Контактні дані. Розділ призначений для зберігання списку контактних осіб контрагента. На вказані електронні адреси відправлятимуться посилання, за якими контрагент може переглянути та опрацювати документи. При встановленій опції Відправляти посилання на документ під час відправки первинного документа контрагенту буде автоматично сформовано посилання на документ, яке надсилається всім контактним особам контрагента (зазначеним у розділі Контактні дані).

Реалізовано автоматичне встановлення опції Використовувати захищений носій у вікні Підпис, якщо для сертифікатів, у реєстрі Встановлених сертифікатів, присутня відмітка у колонці Захищений носій.

Доопрацьовано функцію пошуку секретного ключа у модулі Адміністрування – Сертифікати – Встановлені сертифікати. Якщо обраний сертифікат зберігається на захищеному носії, пошук секретних ключів здійснюється лише на під’єднаних токенах.

В Планувальнику завдань відкориговано збереження зазначеної кількості останніх резервних копій при одночасному застосуванні опцій Зберігати тільки … останніх копій та Всі підприємства в базі даних.

В модулі Зарплата оновлено довідник Індекс споживчих цін за липень 2019 р. Додано звіт Штатний розпис KD000801. Звіт доступний для створення у розділі Звітність – Реєстр звітів – Облікові документи – Кадровий облік.

Реалізована можливість відправки розрахункових листів на електронну пошту працівникам за допомогою документа Відправка розрахункових листів. Відправка відбувається на пошту, яка вказана в особовій картці працівника. Документ надсилається працівнику у форматі pdf.

Доопрацьовано функції Універсального експорту та Універсального імпорту документів для форм Акцизна накладна та Розрахунок коригування акцизної накладної.

Перейти до завантаження оновлення

УВАГА! Зміна реквізитів Договору з податковою
Змінився сертифікат шифрування ДПС