Оновлення програми до версії 11.01.023

11 Жовтня 2019

Код міста в картці підприємства
Оновлення програми до версії 11.01.022

В даному оновленні додано новий модуль Користувацькі налаштування комплектів підписів.

У модулі користувачі можуть налаштовувати власні комплекти підписів для первинних документів. У користувацьких комплектах підписів можливо визначити пріоритети комплектів підписів при підписанні первинних документів, забезпечити наявність підпису на документі тієї чи іншої посадової особи, визначити умови застосування комплекту підписів відповідно до внутрішніх положень підприємства.

На виконання команди Передати на підпис або Підписати для первинного документа перевірятиметься наявність налаштувань користувацьких комплектів підписів. Якщо відповідний користувацький комплект знайдено, підписання документа виконуватиметься саме цим комплектом підписів. Якщо первинний документ підпадає під налаштування кількох користувацьких комплектів підписів, буде застосовано комплект, що має найбільший пріоритет.

Користувацький комплект підписів застосовується при виконанні всіх зазначених умов. Якщо для певного документа не виконується хоча б одна з умов, застосовується інший користувацький комплект, із списку налаштувань (якщо такий існує). Якщо ж для первинного документа не знайдено жодного користувацького комплекту підписів (або не виконуються умови жодного з користувацьких комплектів), здійснюється підписання комплектом, що встановлений у розділі Адміністрування – Параметри системи – Підпис – Первинні документи.

На кожному етапі підписання перевіряється відповідність особи, що підписує документ, підписанту, вказаному у комплекті підписів. Підказки про послідовність підписантів виводяться на вкладці Наступні дії.

В модулі Зарплата додана можливість заповнення базового періоду індексації для групи працівників. Додано варіант округлення виплачуваних сум до 10 копійок для працюючих робітників та звільнених (сума, яка підлягає виплаті, вказується кратна 10 копійкам).

Оновлено Довідник податкових пільг та Типи об’єктів оподаткування, додано нові бланки, оновлено існуючі.

Перейти до завантаження оновлення

Код міста в картці підприємства
Оновлення програми до версії 11.01.022