Оновлення програми до версії 11.01.028

16 Грудня 2019

Декілька КЕП для ФОП
Windows XP більше не підтримується

В даному оновленні внесено зміни в довідник Податкові інспекції (довідник територіальних органів ДПС). Оновлено довідник Коди відомчої класифікації видатків (КВК) та довідник Бюджетний класифікатор.

В Реєстрі виданих та отриманих податкових накладних відкориговано збереження параметрів фільтрації, встановлених за допомогою фільтра на панелі інструментів у таблиці вкладки Відсутні у реєстрі.

В Реєстрі первинних документів реалізовано можливість здійснення багатостороннього обміну первинними документами з використанням посилання на документ.

Контрагенти можуть опрацьовувати та затверджувати документи, для яких налаштовано багатосторонній обмін, за отриманими посиланнями. Після затвердження за посиланням документ буде автоматично відправлено наступному учаснику обміну згідно з налаштованим маршрутом.

В розділі Стан розрахунків з бюджетом додано функцію експорту даних у форматі Excel та функцію друку даних про стан розрахунків з бюджетом. Можливо роздрукувати дані, що відображені у таблиці модуля (з урахуванням обраних фільтрів) на момент виконання команди.Доопрацьовано налаштування доступу до модуля програми Стан розрахунків з бюджетом.

В модулі Зарплата оновлено довідник Індекс споживчих цін за жовтень та листопад 2019 р.

Реалізовано заповнення звіту KD000201 для працівників, які відмовились від індивідуального податкового номеру та використовують серію та номер паспорта.

Перейти до завантаження оновлення

Декілька КЕП для ФОП
Windows XP більше не підтримується