Оновлення програми до версії 11.02.005

13 Березня 2020

Укрзвіт переходить на віддалений режим роботи
Сплата податків з особистої картки

В Реєстрі первинних документів:

  • Реалізовано можливість змінювати ім’я файлу після додавання його у документ із вкладеннями різних форматів. Документ із вкладеннями створюється за допомогою команди Створити – Документ довільного формату.
  • Для підписаного документа із вкладеннями різних форматів реалізовано можливість збереження файлів вкладень без підписів. Зберегти вкладення без підписів можна, натиснувши лівою кнопкою миші на назві файлу на вкладці Вкладення, після чого обрати опцію Документ без підписів.
  • Відкориговано відображення статусу від’ємної РК, що була відправлена контрагенту після реєстрації у ЄРПН, у випадку, якщо контрагент вже отримав таку РК із ЄРПН.
  • Налаштовано експорт таблиці реєстру у форматі Excel при відборі записів за значенням колонки Створено/Отримано за допомогою фільтра панелі інструментів.

В довіднику Контрагенти доопрацьовано відображення назви підприємства-контрагента у ЄДК при виконанні перевірки ПН.

В модулі Адміністрування, розділ Управління ролями:

  • Доопрацьовано механізм налаштування доступу до довідника Господарські одиниці/Акцизні склади. Доступ до довідника встановлюється у розділі Довідники, незалежно від налаштувань доступу до розділів РРО та Облік акцизного податку.
  • Відкориговано доступ до роботи з модулем Реєстр ТТН (спирт, алкоголь) згідно з налаштуваннями ролі користувача.

В Журналі подій додано фільтр відображення подій по датам у розділі Журнал. За допомогою фільтра можливо відібрати події, обравши певний період часу: За період або На дату. За замовчуванням у фільтрі встановлено відображення подій на поточну дату.

Налаштовано збереження заданої кількості резервних копій залежно від типу: одного або обраних підприємств (ZBK) та резервної копії всієї бази (ZBF), при використанні параметра Зберігати тільки … у розділі Адміністрування – Параметри системи – Резервне копіювання.

У Блог Бухгалтера додано новий розділ РРО. У цьому розділі користувачі можуть отримати корисну інформацію щодо правил реєстрації, особливостей застосування та специфіки роботи з реєстраторами розрахункових операцій.

В модулі Зарплата оновлено довідник Індекс споживчих цін за лютий 2020 р. – 99,7%. Для виду оплати Аванс додано показник Визначення необхідності округлення суми розрахунку до грн. (збільшення) (розраховано 157,55, записується 158,00). Для застосування вказаного способу округлення необхідно перейти у розділ Налаштування – Види оплат – Аванс – Додаткові показники та обрати даний показник.

Перейти до завантаження оновлення

Укрзвіт переходить на віддалений режим роботи
Сплата податків з особистої картки